trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

25 let pomagamo razvijati frizerske salone po Sloveniji in na Hrvaškem.

Podjetje Trimužijat že več kot 22 let let skrbi za razvoj frizerskega salona.

Mavricij Mužina izhaja iz frizerske družine, zato je že zelo zgodaj začutil, kaj potrebuje frizer za uspešno opravljanje svojega profesionalnega poslanstva. To je znanje v povezavi s kvalitetnimi izdelki za lase.

Prav zaradi tega je Trimužijat začel na slovenskem trgu orati ledino in poleg zelo kvalitetnih izdelkov ponudil tudi izobraževanje.
Svoj prodajni program je razširil na vse izdelke in storitve, ki jih sodobni frizer potrebuje pri svojem delu.

Poleg svetovno priznane lasne kozmetike kemon je zastopnik še sledečih blagovnih znamk:

  • Lasna kozmetika KEMON
  • Šole striženja PRIZMA
  • Opreme za frizerske salone
  • Frizerski pripomočki ELCHIM, UKI IN FUSE
  • Vrhunskih japonskih škarij MASSUGU

Leta gredo naprej, čas beži. Vsak dan smo aktivni, vendar en dan bolj uspešni naslednji dan manj ...
Frizerski salon se je v zadnjem času spremenil, postal je pravi lepotilni, negovalni center. Ker svet in čas neustavljivo drvita, moramo naše stranke v salonu umiriti in sprostiti. Saj vemo, da ritem v katerem živimo je » aktivno nor «.
Frizerjev sovražnik pri svojem delu je danes prav “čas” saj stranka neučakano želi biti čim hitreje gotova. Ampak frizer vseeno mora uspešno prodat storitve, saj samo z dodatnimi storitvami lahko spelje mesec finančno pozitivno!

Če je uspešnost frizerja nekoč temeljila samo na osnovnih storitvah kot so striženje, barvanje, feniranje, prameni ... Je danes potrebno širiti spekter svojih uslug. Nove storitve, nove možnosti, katere prinašajo zmogljivosti dodatnih prihodkov. Poleg tega nove storitve dvigajo ugled salona in zmožnosti kreativne ponudbe. Večja kot je ponudba več možnosti frizer ima, da ustvarja nove kliente. Novi klienti so nujni saj omogočajo razvoj salona in širjenje spektra ponudbe prodaje storitev in izdelkov.
Prav v tem primeru je Kemon izjemen primer odličnega proizvajalca izdelkov s katerimi lahko v salonu ponudimo izjemno kakovostne storitve z izvrstno kvaliteto zdravega lasišča in lepo negovanih las.

Dodatne Kemon storitve salona:

Kisikova terapija, negovanje lasišča in reševanje anomalij, popolne obnove las, nega las z barvnimi pigmenti, lepotilne negovalne terapije, obnova las med procesom razbarvanja in svetlenja, razne ondulacije in ravnanja las, glajenje las s svilenim učinkom na osnovi keratina, negovalne terapije lasu, razne masaže las in lasišča … in še bi lahko našteval.

Barvanje je ključno. Prav v tem je Kemon Color v samem vrhu ! Stranka opazi razliko že po enem barvanju. Zato je nujno potrebno predstaviti in ovrednotiti naravne sestavine, katere so prisotne v barvi. Kar se stranki takoj vtisne v spomin, pozitivne besede klientov, ki potujejo od ust do ust, pa so najboljša in najugodnejša reklama za vse nas !

Frizerski salon je postal tudi prava trgovina. Klienti s pomanjkanjem časa si želijo kupiti vse izdelke v Frizerskem salonu. Časa za letanje od vrat do vrat trgovin žal ni, da bi stranke kupovale izdelke na različnih lokacijah. Torej, če frizer stranki izdelka za domačo nego ne ponudi, izdelke stranka nabavi kjer običajno. Prav zato je ob dobri diagnozi lasišča in las obvezno svetovanje za nadaljnjo nego. Domača nega nam pomaga pri vzdrževanju lepote las, obenem pa nam prinaša dodaten vir zaslužka.

No in ker je 2+2 še vedno enako 4, lahko razmišljamo, da prav vsaka storitev nam doprinaša. Ne samo enostavne, klasične storitve ampak celota sestavlja mozaik kakovosti salona. Potrebna je dobra porazdelitev del in ter dobra organizacija, da o samem zgledu salona niti ne govorim.

Frizer bodočnosti ni samo več frizer ampak svetovalec celotne ponudbe!

Vizija podjetja Trimužijat je razvoj frizerske stroke, ki se kaže v tem, da skozi izobraževanje in kvaliteten odnos konstantno skrbi, da frizerski strokovnjaki postanejo in ostanejo profesionalci ter zaupanja vredni svetovalci svojim strankam.

V obdobju, ko sta zaupanje in lojalnost še posebej cenjeni, bi se radi iskreno zahvalili vsem strankam za dosedanje zaupanje, z obljubo, da se bomo tudi v prihodnje potrudili in prisluhnili
njihovim željam.

Mavricij Mužina
Ekipa Trimužijat Professional

PODATKI O PODJETJU

Polno ime: Trimužjat d.o.o.  
Direktor: Mavricij Mužina
Sedež podjetja: Trimužjat d.o.o., Orehovlje 2/A, 5291 Miren, Slovenija 

Davčna številka: SI 97002011
Matična številka: 5603200000
Registracija: podjetje vpisano v sodni register Okrožnega sodišča v Novi Gorici pod vložno številko št.1-2431-00 os NG