trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

KIT UNAMY LISS

1. KAJ JE

Tretma za trajno ravnanje las za popolne ravne lase z dolgotrajnim učinkom. Posebna formula za naravne in odporne lase.

liss


Set:

START SHAMPOO, šampon za pred umivanje v vrečki, 20 ml x 2

LISS CREAM, krema za glajenje, 250 ml

LISS NEUTRALIZER, nevtralizator, 250 ml

2. LASTNOSTI

  • POSEBNA FORMULA ZA NARAVNE IN ODPORNE LASE
  • RAVNI LASJE NA DEFINITIVNI NAČIN IN BREZ VOLUMNOV,
  • S PRIJETNIM VONJEM PO CITRUSIH
  • POPOLNO SPOŠTOVANJE LAS

3. NAČIN UPORABE

Faza 1: Diagnoza
Pred uporabo storitve Unamy Liss preverite, ali so lasje naravni, barvani ali občutljivi in njihovo stopnjo poroznosti in preobčutljivosti. S stranko se pogovorite o predhodnih tehničnih postopkih. Unamy Liss lahko uporabite samo na naravnih in odpornih laseh.

Faza 2: Umivanje z Unamy Start Shampoo
Zmočite lase in nanesite šampon, nežno vmasirajte in dobro izperite. Namen je odstraniti kakršen koli presežek sebuma ali ostankov izdelkov za oblikovanje las, ki so bili predhodno uporabljeni pri pripravi las na tehnično obdelavo.

Faza 3: Nanos Unamy Liss
Razdelite lase na 4 dele tako, da z glavnikom potegnete prečke v obliki križa od vrha glave navzdol in od ušesa do ušesa. S pomočjo čopiča pričnite z nanašanjem na zadnji del in ustvarite približno 1 cm široke pramene. Nanesite Unamy Liss 1 cm od lasišča tako na zgornji kot na spodnji del pramena in se izognite lasišču. Nadaljujte s prameni do sredine glave. Preidite na stranski del in nanašajte na vsak pramen do zadnjega dela. Po koncu nanosa se prepričajte, da so lasje napeti. Da lase ohranite napete, uporabite glavnik z redkimi zobmi, da se lasje ne upirajo. Izdelek je treba nanesti hitro, da bo rezultat enakomeren.

Faza 4: Čas delovanja
Po 5 minutah od začetka tretmaja preglejte lase, da določite točen čas delovanja. Izdelek je lahko na laseh največ 30 minut.

Faza 5: Izpiranje
Dobro izpirajte lase vsaj 10 minut in jih ohranite dobro napete. Obrišite jih z brisačo.

Faza 6: Nanos Unamy Liss Neutralizer
Razdelite lase na štiri dele in pričnite z nanašanjem na vrhu glave tako, da ustvarite vodoravne predele. Nanesite nevtralizator na vsak del posebej, da prekrijete vse lase in da so le-ti napeti. Pustite delovati 10 minut.

Faza 7: Izpiranje
Dobro izperite. Po potrebi nanesite masko Unamy Home Care Mask, pustite delovati 5 minut in izperite.

Faza 8: Sušenje
Posušite popolnoma gladke lase in po potrebi uporabite likalnik za še boljši rezultat. Opomnite stranko, naj si ne pere las, naj ne uporablja sponk ali trakov in naj si ne zavezuje las naslednjih 48 ur.