trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

 

1. CILJNI TRG

Unamy System je profesionalen, popoln in varen sistem, ki spreminja naravno obliko las od gladkih do skodranih trajno ali pol trajno.
Formulacije popolnoma spoštujejo kapilarno strukturo, medtem ko so obdelani lasje mehki in elastični.

  TEHNOLOGIJA ZA
TRAJEN UČINEK
TEHNOLOGIJA ZA
POL TRAJEN UČINEK
REZULTAT SKODRANIH LAS Unamy Wave Unamy Texture
REZULTAT ZRAVNANIH LAS Unamy Liss Unamy Control
     

Unamy System_2017

Profesionalni sistem za spreminjanje oblike las trajno ali v pol trajno ondulacijo.
Enostaven in preprost, ustvari popolne ravne ali skodrane lase, jih obvladuje ali jim podari volumen.
Lase ohranja mehke in elastične.
Zamenjaj glavo, spremeni svoj stil !

Tehnologija trajnega kodranja in ravnanja

Unamy Wave
Formula temelji na cisteaminu, keratinu podobnem aminokislinskem derivatu, ki zagotavlja spremembo oblike z delovanjem na žveplove vezi s spremembo kapilarne strukture. Gladki lasje (1) bodo po uporabi navijalk dobili novo obliko (2). Učinek Unamy Wave zmanjša povezave (3). Učinek Unamy Neutralizer ustvari vezi med trdnimi sulfidnimi vezmi, lasje postanejo trajni in elastični v novi obliki (3). Omogoči končni videz do ponovne naravne rasti las.

1

Unamy Liss
Formula z delovanjem na žveplovo vez spremeni lasno strukturo in zagotovi spremembo oblike. Skodrani lasje (1) se zravnajo z nanosom Unamy Liss Cream (2) in medtem se žveplove vezi razgradijo (3). Učinek Unamy Liss Neutralizer ustvari nove povezave med trdnimi sulfidnimi vezmi, lasje postanejo trajni in elastični v novi obliki (3). Omogoči raven končni videz do ponovne naravne rasti las.

2


Tehnologija pol trajnega kodranja in ravnanja

Unamy Texture
Formula, ki temelji na kompleksu derivatov aminokislin, deluje s skoraj nevtralnim pH. Gladki lasje (1) bodo po uporabi navijalk dobili novo obliko (2). Učinek Unamy Texture ustvari nove vezi v novi obliki (3) in zagotovi naravne in elastične kodre, ki trajajo 4-6 tednov.

3


Unamy Control

Ekskluzivna aktivna sestavina Unamy Control Complex, ki temelji na glikoksilni kislini, deluje v kislem pHju ter podari mehkost in sijaj z odstranjevanjem krepastih las. Skodrani lasje (1) se po nanosu Unamy Control zravnajo s sušilnikom za lase (2). Uporaba likalnika za lase glikoksilni kislini omogoči, da ustvari nove vezi v laseh v novi obliki (3) in hrani ter zaščiti poškodovane dele z glajenjem kapilarne strukture z rezultati, ki trajajo 10-12 tednov.

4

 

2. KLJUČNE SESTAVINE

 sestavine

Fitokeratin
Je bogata mešanica aminokislin, pridobljenih iz pšenice, ovsa in koruze z nizko molekularno maso, ki zaradi svoje zmanjšane velikosti prodrejo v lase in ohranjajo pravo stopnjo hidracije in hranilnih snovi; kapilarna vlakna so tako videti zdrava, elastična in popolnoma hidrirana.


Ksilitol
To je sladkor, ki vlaži, ščiti lasišče in lase ter preprečuje dehidracijo.


Pantenol
Provitamin B5 je bistvenega pomena za lase in neposredno odgovoren za njihovo dobrobit. Ima vlažilne, blagodejne in pomirjujoče lastnosti, zato lahko lasem doda pravo stopnjo vlage, ki preprečuje dehidracijo in krhkost. Prav tako povečuje odpornost las, tako da preprečuje strukturne poškodbe.