trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že 25 let.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

 

1. KAJ JE

Ekstravagantne barve, katere poudarijo žive, intenzivne in pastelne nianse.

To so barve direktnih pigmentov v obliki kreme s kislim Ph, za hitro, učinkovito storitev in svetleč sijaj. Idealne za tonaliziranje pramenov ali celotno barvanje na barvani ali razbarvani podlagi. Barvna paleta je sestavljena iz 12 odtenkov, vključuje 8 intenzivnih barv, 3 pastelne barve in 1 Clear nianso, ki služi za prilagoditev in za zmanjševanje intenzivnosti odsevov.

Lunex Colorful ni potrebno mešati z oksidantom, deluje samostojno. Ne prekriva sivih las.

Embalaža: 125 ml

LUNEX-COLORFUL

LUNEX-COLORFUL-2Ključne sestavine

Ekstrat kamilice
Mehča in pomirja

Hidroliziran keratin
Ščiti lase, zaradi česar so lasje močnejši in sijoči.

Tehnologija Lunex Colorful neposredno temelji na učinkovitih pigmentih, zagotavlja stabilnost barve in rezultat; sijoče, čiste in dolgotrajne barve.

Lastnosti

  • NEŽNA IN EKSTRAVAGANTNA FORMULA
  • IZJEMNA OBSTOJNOST DLJE ČASA
  • HITROST STORITVE
  • ZMES ŽE PRIPRAVLJENA ZA UPORABO
  • SVETLE IN SIJOČE BARVE
  • ZAGOTOVLJEN REZULTAT
  • NE ZLEPI
  • SINERGIČNO DELOVANJE Z VSEMI IZDELKI LUNEX SYSTEM
  • NAJVEČJA EKSPRESIVNOST BARVE IN OBSTOJNOST
  • PERSONALIZACIJA STORITEV Z ODTENKI, KI SE MEŠAJO MED SEBOJ

UPORABA IN NAVODILA

Način uporabe

Količina izdelka za uporabo se spreminja glede na dolžino in količino, gostoto las. Uporabite zaščitne rokavice, izdelek nanesite neposredno na umite in posušene lase. Enakomerno razporedite barvo s pomočjo glavnika in vtrite v lase. Zagotoviti morate popolnoma enotno porazdelitev, izogibajte se kopičenju proizvoda, da bi ustvarili bolj intenzivne odtenke.

Čas delovanja: 15 minut
Dobro sperite, brez uporabe šampona.LUNEX-COLORFUL-tabela


Podlaga nanašanja

Lunex Colorful ustvari odseve v svetlečih ali pastelnih niansah na razbarvanih ali barvanih laseh. Intenzivnost in trajanje učinka barvanja je odvisno od stanja las, višine stopnje poroznosti lasu; večje kot bo prodiranje pigmenta v samo strukturo las, bolj intenziven bo odtenek barve. Poleg tega rezultati se razlikujejo glede na izbrani odtenek in višino tona podlage na katero nanašate, kot je prikazano na barvni lestvici.

Vse nianse Lunex Colorful dosežejo najmočnejše refleksije na razbeljeni podlagi višine tona od 8 do 10 z izjemo odtenka Siva, idealna podlaga je 9, in pri niansi Sinje modra je najprimernejša 10. Intenzivne barve trajajo približno 10 umivanj, medtem ko pastelne barve pa približno 2-4 umivanj. Glejte tabelo.
Lunex Colorful z zaporednim umivanjem izgubi intenzivnost, vendar preostala barva ohrani začetno nianso brez nezaželenih tonov.

3. SPEKTER NIANS


Razpon barvne lestvice je sestavljen iz 12 odtenkov, 8 intenzivnih, svetlih in živahnih barv, in 3 pastelnih odtenkov, ki so nežni in mehki, 1 nevtralen (Clear), ki v kombinaciji z vsemi niansami modulira in zmanjšuje intenzivnost. Vse intenzivne nianse so primerne za medsebojno mešanje kot tudi pastelni odtenki, kar omogoča maksimalno prilagajanje in doseganje personaliziranega rezultata. Niansa Clear se lahko uporablja z vsemi niansami in v vseh mešanicah za prilagoditev in zmanjševanje odsevov. Količino izdelka, ki jo uporabite, je odvisna od želenega rezultata. Barva se pridobiva z mešanico barvnih odtenkov in nianse Clear, kar je takoj vidno v skodelico in izraža rezultat barvanja že po nanosu.


Enostavno vodenje zalog:
Bravna embalaža za vsako nianso je dobro prepoznavna in označena z kodo barve.

LUNEX-COLORFUL-barve

4. BARVNI KROG 

LUNEX-COLORFUL-barvni-krog

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali se lahko meša Lunex Colorful z belilom?
Ne. Izdelek je bil razvit za neposredno uporabo na laseh.

Koliko traja Lunex Colorful?
Trajanje je določeno z odtenkom, ki ga uporabimo in teksturo las, v smislu poroznosti in občutljivost. Intenzivne barve trajajo približno 10 umivanj, medtem ko pastelne barve pa približno 2-4 umivanj. Glejte tabelo.

Ali Lunex Colorful prekriva sive lase?
Ne. Njegove karakteristike niso namenjene tej funkciji.

Lunex Colorful lahko uporabljamo v mešanici z oksidantom Uni.Oxi?
Ne. Pigmente nanašamo neposredno in ne potrebujejo oksidantov.

Ali je možno mešanje nians med seboj in odtenkov Lunex Colorful?
Da. Vse intenzivne nianse so primerne za medsebojno mešanje kot tudi pastelni odtenki, kar omogoča maksimalno prilagajanje in doseganje personaliziranega rezultata. Niansa Clear se lahko uporablja z vsemi niansami in v vseh mešanicah.

Lahko mešamo intenzivne odtenke s pastelnimi odtenki?
Da. Lahko mešamo odtenke med seboj, intenzivne s pastelnimi odtenki. Intenzivne nianse so lahko prevladujoče tudi z dodajanjem v majhnih odmerkih glede na podlago ciljne barve.

Ali je možno mešati Lunex Colorful z oksidacijskimi barvami za poudarjanje intenzivnosti?
Ne. To sta dva povsem drugačna izdelka. Za boljšo posvetlitev predhodno uporabite Lunex Light Fast s tehniko namakanja pramena in posvetlitve.

Lahko uporabim šampon za izpiranje Lunex Colorful?
Ne. Dovolj je, da temeljito sperete lase z vodo.

Ali lahko nanesemo regenerator, potem ko smo izprali Lunex Colorful?
Ne. Ni treba, Lunex Colorful deluje negovalno, naredi lase voljne in mehke.

Lahko nanesemo Lunex Colorful na barvane lase?
Da. Lunex Colorful lahko nanesemo na barvane lase in da bi dobili najboljši rezultat sledite navodilom v tabeli na prejšnji strani.