trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

 

KAJ JE

Ekstravagantne barve, katere poudarijo žive, intenzivne in pastelne nianse.

Barve direktnih pigmentov v obliki kreme s kislim Ph za hitro in učinkovito storitev ter svetleč sijaj. Idealne za tonaliziranje pramenov ali celotno barvanje na barvani ali razbarvani podlagi. Barvna paleta je sestavljena iz 12 odtenkov, vključuje 8 intenzivnih barv, 3 pastelne barve in 1 Clear nianso, ki služi za prilagoditev in za zmanjševanje intenzivnosti odsevov.

Embalaža: 125 ml tuba

LUNEX-COLORFUL

LUNEX-COLORFUL-2

 

Ključne sestavine

Izvleček kamilice
Zmehča in zaščiti lase.

Hidroliziran keratin
Lase zaščiti in jih naredi močne in sijoče.

Tehnologija Lunex Colorful temelji na neposrednih pigmentih, zagotavlja obstojno intenzivno, sijočo, in dolgotrajno barvo.

Lastnosti

 • NEŽNA IN NAPREDNA FORMULA
 • IZJEMNA OBSTOJNOST
 • HITRA STORITEV
 • MEŠANICA PRIPRAVLJENA ZA UPORABO
 • INTENZIVNE IN SIJOČE BARVE
 • ZAGOTOVLJEN REZULTAT
 • NE ZLEPI
 • SINERGIČNO DELOVANJE Z VSEMI IZDELKI LUNEX SYSTEM
 • IZRAZITE IN OBSTOJNE BARVE NA RAZBARVANI PODLAGI
 • VSESTRANSKA BARVA Z RAZLIČNIMI EFEKTI
 • PERSONALIZACIJA STORITEV Z ODTENKI, KI SE MEŠAJO MED SEBOJ
 • BARVNA MEŠANICA JE ENAKA REZULTATU NA LASEH

UPORABA IN NAVODILA

Način uporabe

Količina izdelka za uporabo se spreminja glede na dolžino, količino in gostoto las.
Uporabite zaščitne rokavice, izdelek nanesite neposredno na umite in posušene lase. Enakomerno razporedite barvo s pomočjo glavnika in vtrite v lase. Zagotoviti morate popolnoma enotno porazdelitev, izogibajte se kopičenju proizvoda, da bi ustvarili bolj intenzivne odtenke.

Čas delovanja: 15 minut

Izpiranje: dobro sperite, brez uporabe šampona

Podlaga nanašanja

Lunex Colorful ustvari odseve v svetlečih ali pastelnih niansah na razbarvanih ali barvanih laseh. Intenzivnost in trajanje učinka barvanja je odvisno od stanja las, poroznosti lasu; večje kot bo prodiranje pigmenta v samo strukturo las, bolj intenziven bo odtenek barve.

Poleg tega se rezultati razlikujejo glede na izbrani odtenek in višino tona podlage, na katero nanašate, kot je prikazano na barvni lestvici.

Vse nianse Lunex Colorful dosežejo najbolj izrazite odtenke na razbarvani podlagi višine tona od 8 do 10, z izjemo odtenka Siva, za katerega je idealna podlaga 9, pri niansi Sinje modra je najprimernejša 10. Intenzivne barve trajajo približno 10 umivanj, medtem ko pastelne barve pa približno 2-4 umivanj. (Glejte tabelo)

Lunex Colorful z vsakim umivanjem izgubi intenzivnost, vendar preostala barva ohrani začetno nianso brez nezaželenih tonov.

lunex-colorful-1

ODTENKI

Razpon barvne lestvice je sestavljen iz 12 odtenkov, 8 intenzivnih, drznih in živahnih barv, in 3 pastelnih barv, z nežnejšimi in mehkejšimi odtenki, 1 nevtralen (Clear), ki v kombinaciji z vsemi odtenki spreminja in zmanjšuje intenzivnost.

Vse intenzivne nianse so primerne za medsebojno mešanje kot tudi pastelni odtenki, kar omogoča maksimalno prilagajanje in doseganje personaliziranega rezultata.

Niansa Clear se lahko uporablja z vsemi niansami in v vseh mešanicah za prilagoditev in zmanjševanje odsevov. Količina izdelka, ki jo uporabite je odvisna od želenega rezultata.

Barvo, ki jo pridobite z mešanjem barvnih odtenkov in nianse Clear, lahko takoj vidite v skodelici in ta barva je enaka barvi, ki bo izražena po barvanju.

Enostavno vodenje zalog

Barvna embalaža za vsako nianso je dobro prepoznavna in označena s kodobarve.

lunex-colorful-2
BARVNI KROG 

lunex-colorful-3