trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

LIDING NOURISH

KAJ JE

Iz poškodovanih, suhih, krepastih in neukročenih las je najtežje oblikovati pričesko. Taki lasje so krhki in brez sijaja, težko jih je razčesati, so nekompaktni in neenakomerni.

Da bi tem vrstam las ponudili najboljše, Liding predstavlja Nourish: linijo na osnovi karitejevega masla, posebej zasnovano za globinsko hranljivost in zaščito las, ki se nato zlahka razčešejo, so mehki in ukročeni.

Pakiranje: Shampoo 250/1.000 ml, Mask 200/1.000 ml, Serum 8 ml x 12, 2Phase 200 ml

liding-nourish-1


Ključne sestavine

liding-nourish-2 Karitejevo maslo
Zahvaljujoč vlažilnim, blažilnim in hranilnim lastnostim, je pravo zdravilo za vse.
Nahrani krepaste, suhe in poškodovane lase, ustvari poseben sloj in učinkovito ščiti lase pred vremenskimi vplivi.


UPORABA IN STORITVE

Nourish Shampoo

Hranljivi šampon za poškodovane lase

Hranljivi šampon na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste, poškodovane in na dotik grobe lase. Nežno očisti lase, ki so nato mehki in navlaženi.

Način uporabe: enakomerno nanesite na umite in z brisačo posušene lase. Pustite delovati, nato skrbno izperite.

 

Nourish Mask

Hranljiva maska za poškodovane lase

Hranljiva maska na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste, poškodovane in na dotik grobe lase. Omogoči lahko razčesavanje, lasje so nato mehki, elastični in lahko ukrotljivi.

Način uporabe: enakomerno nanesite na umite in z brisačo posušene lase. Pustite delovati, nato skrbno izperite.

 

Nourish Serum

Serum za obnovitev

Serum za obnovitev poškodovanih in krepastih las. Zahvaljujoč karitejevemu maslu in njegovim vlažilnim, blažilnim in hranljivim lastnostim, globinsko nahrani lase in jim podari izredno mehkobo. Po tretmaju so lasje svilnati in elastični, sijoči in ukrotljivi ter zdravega videza.

Način uporabe: umijte lase z Nourish Shampoo. V posodico dajte 30 ml Nourish Mask in en 8-mililitrski zavitek Nourish Serum. Dobro zmešajte, nato nanesite tretma po dolžini in konicah ter razčešite (ta količina je primerna za srednje dolge lase srednje debeline; pri daljših in debelejših laseh povečajte količino, da boste z njo lahko prekrili celotno dolžino las). Pokrijte lase in jih za 10 minut pustite pod frizersko havbo. Dobro izperite in posušite kot običajno.

 

Nourish 2Phase

Sprej za razvozlavanje poškodovanih las

Dvofazni sprej brez izpiranja na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste in poškodovane lase. Z močnim učinkom razvozlavanja in vlaženja las. Ustvari učinek proti krepastem lasem, ki so lahko ukrotljivi.

Način uporabe: pred uporabo pretresite, da bi zmešali obe fazi, in popršite po dolžini umitih in z brisačo posušenih laseh. Razčešite, da bi izdelek porazdelili, nato oblikujte želeno pričesko.