trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

LIDING ENERGY

KAJ JE

Zaradi spremembe življenjskega sloga, stresa in hormonskega neravnovesja se je v zadnjih letih povečalo število tudi mlajših ljudi, ki se pritožujejo nad krhkimi lasmi, ki radi izpadajo.
Da bi takšnemu tipu las dodali nove moči in vitalnost, Liding predstavlja Energy: tri preproste poteze, ki delujejo v sinergiji, da oživijo lasišče in povrnejo moč lasem.


Pakiranje: Shampoo 250/1.000 ml, Treatment 200/1.000 ml, Lotion 100 ml/6 ml x 12

liding-energy-1

 

Ključne sestavine

liding-energy-2 Izvleček ženšena in kofeina
Izvleček ženšena vsebuje lastnosti, ki stimulirajo in tonificirajo, medtem ko kofein ponovno aktivira
mikrocirkulacijo in okrepi lase vse od korenin in s tem spodbudi njihovo zdravo in vitalno rast.


UPORABA IN STORITVE

Energy Shampoo

Energijski šampon za šibke lase, ki so nagnjeni k izpadanju.

Energijski šampon na osnovi ženšena in kofeina. Zahvaljujoč uravnoteženi mešanici površinsko aktivnih snovi, učinkovito očisti nečistočo, hkrati pa zagotavlja maksimalno nežnost. Očisti in hkrati zagotavlja zdravo rast las.

Način uporabe: enakomerno nanesite na mokre lase, nežno vmasirajte in skrbno izperite.

 

Energy Treatment

Energijski tretma za lasišče in lase.

Energijski tretma na osnovi ženšena in kofeina za suho in napeto lasišče ter šibke lase, ki so nagnjeni k izpadanju. Revitalizira in osveži lasišče in ga pripravi na losjon Energy Lotion. Nanešen po dolžini las omogoči enostavno razvozlavanje, ne da bi obtežil lase.

Način uporabe: nanesite na lasišče in lase, pustite delovati nekaj minut, nato izperite.

 

Energy Lotion

Energijski losjon
Liding Energy Lotion je skupaj z izdelkoma Liding Energy Shampoo in Treatment energijski losjon, zasnovan proti izpadanju las. Formula vsebuje ženšen, ki stimulira in tonificira, ter kofein, ki pripomore k ponovni aktivaciji mikrocirkulacije lasišča in učinkovito deluje nanj tako, da okrepi lase vse od korenin. Takšno delovanje izboljša strukturo las in pripomore k njihovi zdravi rasti.

Način uporabe:
NANOS Z AMPULO: odprite ampulo in nanjo nanesite aplikator. Nanesite izdelek na lasišče po kapljicah in krožno masirajte s prsti z rahlim pritiskom. Posušite lase kot običajno.
NANOS S PLASTENKO: na suhe ali umite in z brisačo posušene lase, odstranite pokrovček in nanesite konec pršilke na lasišče. Enakomerno nanesite izdelek. Z brisačo obrišite vsak del, na katerega ste nanesli izdelek, in nežno masirajte s prsti.