trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

spletna-stran-kemon-slovenija


 

Oglejte si celotno ponudbo izdelkov KEMON na www.kemon.si ali izberite željeno linijo spodaj:

ACTYVA LIDING HAIR MANYA AND KEMON COLORS LUNEX SYSTEM LUNEX SYSTEM

 

kemon-resnicnostRESNIČNOST

Čisti napredek in tradicija, antično znanje in novi trendi. Lepota je tudi kontaminacija, ko se oddaljuje, stimulira in zabava. Prava sinergija med navidezno nezdružljivimi elementi, ki se stekajo v skupno, natančno in
umerjeno formulo.
Vsebina in oblika, videz in notranjost predstavljajo nasprotujoče si elemente, ki so potrebni za popolno ravnovesje kontrastov. Za Kemon je lepota način, kako čutimo samega sebe in lastno telo, združen v harmonično enotnost, ki mora upoštevati tudi dobro počutje.
Instinktivne izbire, vsakodnevni gibi, raznovrstne podobe: lepota je sinonim edinstvenosti, daleč od shem in mode, ki hitro zbledijo. Kemon časti eleganco različnosti in svobodno ter osebno izražanje osebnega sloga.

kemon-vizijaVIZIJA

Tri generacije družine Nocentini združujejo delo in lastne vrednote.
Kakovost, iznajdljivost in strast so rezultat timskega dela, ki na podlagi zaupanja, izmenjave in sodelovanja združuje sodelavce in stranke.
Odgovornost do drugih je bistvenega pomena. Kemon poleg strank na tržišču išče predvsem ljudi. Njegovo glavno vodilo je: prisluhni, preden ustvariš in predlagaš.
San Giustino, Umbrija, 1959:
ustanovljeno podjetje Kemon. Podjetje, ki že petdeset let sodeluje pri razvoju italijanskega koncepta lepote. Z delom in srcem je podjetju uspelo združiti tradicijo in raziskave, obrt in eksperimentiranje, nove metode in kreativne vzgibe. Rezultat vsega so izdelki za lase visoke kakovosti, ki jih je navdihnila narava, in izobraževanje, ki ustvarja bodoče strokovnjake.

kemon-lepotaLEPOTA

Umetnost je lepota, tako kot lepota predstavlja umetnost. Kemon se tega zaveda, zato iz harmonije umetniških mojstrovin, dizajna in kulture črpa navdih za ustvarjanje izjemnih izdelkov, ki združujejo idealno ravnovesje med kakovostjo in dizajnom, naravno pristnostjo in dosežki.
Z uredništvom, ki preučuje in izbira vedno nove trende, ter s skupino znanstvenikov, ki predlaga nove kolekcije ter rituale lepote, The Italian Touch predstavlja povečevalno lupo, skozi katero družba Kemon gleda na svet. Za frizerje je to območje polno kreativnih vzgibov in zaradi široke ponudbe storitev in izobraževanja, kjer poučujejo najboljši frizerji, odprto za izmenjavo izkušenj. Skupno vozlišče kulture in estetske odličnosti.
Podjetje Kemon zaradi okoljske osveščenosti vsako leto ustvarja nove projekte z manjšim vplivom na okolje oziroma z boljšim razmerjem med porabo ter okoljskimi vplivi. Podjetje je usmerjeno h kakovosti in preučuje aktivne naravne učinkovine ter preizkuša vedno bolj učinkovite, koži prijazne in varne formule. Poleg visokih kakovostnih, trajnostnih in varnostnih standardov, ki so vsako leto potrjeni z ustreznimi certifikati, se čisto vsak izdelek skrbno pripravi v laboratorijih podjetja Kemon. Tako kot Kemon čisto vsak dan pripravlja nove načine poslovanja.

kemon-shema