trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

StickyMeches Logo

stickymeches 2Sticky Meches za elegantne in prelivajoče se barve v laseh.

Mednarodni frizerski izobraževalni stilist Primož Keršič je z inovativnimi folijami Sticky Meches začel pisati popolnoma novo zgodbo barvanja pramenov. Ker na tržišču ni bilo produkta, ki bi mu dal toliko možnosti delanja različnih tehnik pramenov, se je odločil, da bo razvil nekaj novega, nekaj, kjer se bodo barve pramenov lepo prelivale, nekaj, kar bo ustvarilo naraven videz, nekaj drugačnega in z visoko mero elegance. Pri razvijanju Sticky Meches folij mu je bilo izredno pomembno to, da je lahko frizer pri izvajanju tehnike hiter, kreativen, inovativen, razvija edinstvene prelive in tehnike ter s tem razvija svojo rast in rast svojega salona. Folije omogočajo neomejeno kreiranje raznih prelivov in odtenkov barv, ki bodo vaše lase spremenile v elegantno mavrico modernih ter sijočih barv.

Sticky Meches folije so edinstvene. Narejene so iz ekološkega papirja, imajo FSC certifikat, zaradi njih ni bilo treba posekati nobenega drevesa, lepilo je narejeno na vodni osnovi, so lahke in preproste za uporabo, saj si frizer lahko sam prilagaja dolžino po želji ter potrebi, ker so navite na rolo.

Primož se je odločil za razvoj popolnoma inovativnega produkta, ker mu obstoječi, ki so bili na tržišču, niso nudili takega načina barvanja in prelivanja barv na laseh. Efekti, ki jih frizerski mojstri lahko ustvarjajo s Sticky Meches folijami, so lahko nežni in naravni, lahko pa zelo kontrastni, saj dopuščajo neomejeno kreativnost posameznega frizerja.

Sticky Meches – naraven videz, lepa prelivanja, več tonov, drugačna in visoka eleganca za vsakogar!

1-stickymeches 2-stickymeches 3-stickymeches 4-stickymeches 5-stickymeches 6-stickymeches

stojalo-sticky-meches

 

 

STOJALO ZA FOLIJO STICKY MECHES
OB NAKUPU 3 KOLUTOV FOLIJE STOJALO PODARIMO !

STICKY MECHES
PAPIRNATA FOLIJA ZA IZDELAVO VSEH VRST PRAMENOV.

  • LEPLJIVA PAPIRNATA FOLIJA, KI PREPUŠCA ZRAK IN OPTIMALNO RAZVIJA OKSIDACIJO BARVE ALI BELILA.
  • FOLIJA OMOGOCA IZDELAVO KREATIVNE TEHNIKE PRELIVANJA BARVE NA LASEH IN UPORABO VSEH PROIZVODOV ZA BARVANJE IN SVETLENJE LAS.
  • PAPIRNATA ROLA IMA 75 METROV DOLŽINE IN IZ NJE DOBIMO VEC KOT 150 TRAKOV.
folije-sticky-meches-1 folije-sticky-meches-2 folije-sticky-meches-3 folije-sticky-meches-4 folije-sticky-meches-5 folije-sticky-meches-6
folije-sticky-meches-7 folije-sticky-meches-8  
Informacije in naročila:
Mavricij Mužina, frizerski svetovalec, tel. 041 632 067, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,
v podjetju Trimužijat d.o.o.: 05 395 42 80 ali pri prodajnih zastopnikih.

Video predstavitve Sticky Meches 

 

 

INFORMACIJE in NAROČILA:

  • pri prodajnih zastopnikih Trimužijat,
  • na telefon: 05 / 395 42 80,
  • na e-mail: info@trimuzijat.com
  • ali izpolnite spodnji obrazec:

Pošlji sporočilo

Kontaktni podatki
Kaj vas zanima?