trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

Nov koncept varnega salona

salon-prihodnosti-1  

1 VHOD V SALON
2 PROSTOR ZA UMIVANJE
3 PROSTOR ZA STRIŽENJE IN OBLIKOVANJE
4 PROSTOR ZA BARVANJE
5 RAZKUŽEVANJE PROSTORA

Živimo v času, ko se cel svet bori proti koronavirusu. Frizerski sektor, kot mnogi drugi, se je bil prisiljen ustaviti in počakati na ponoven zagon.

A v Maletti Group se nismo povsem ustavili. Nadaljevali smo z delom za naš svet, za frizerstvo, in ustvarili nov tip delovnega prostora: 100% safe salonfuture.

To je nov koncept, ki se spoprijema z zdravstveno krizo s pomočjo inovativnih rešitev in tehnologij za zagotavljanje varne in trajne izkušnje v frizerskem salonu, ki bi lahko sprejel isto število strank kot prej. Danes v boju proti Covid-19, v prihodnje proti kateremukoli drugemu tveganju.

Predstavljamo popolnoma varno storitev za frizerje in stranke. Storitev, ki je v vseh pogledih "100% safe".   

Od vhoda dalje je zagotovljen nadzor telesne temperature in razkuževanje osebnih predmetov, tako da so frizer in stranke 100% varni.

Prav tako bodo enostavne, a učinkovite tehnološke rešitve omogočile storitev umivanja, striženja in barvanja brez tveganja okužbe.

Dodatne naprave bodo poskrbele za sterilizacijo delovnih pripomočkov in razkuževanje zraka v salonu. Prostor bo tako postal čist in zdravstveno neoporečen. 

 

IMG 3065VHOD V SALON

Vhod je vizitka vsakega frizerskega salona in prvi prostor, kjer poteka stik s strankami. Je prvi korak za zagotavljanje varnih storitev in potni list našega 100% safe salonfuture. Osebje sprejme stranko in opravi vrsto postopkov, kot je merjenje temperature, dezinfekcija oblek in čevljev, razkuževanje torb in telefonov ter izročitev pripomočkov za enkratno uporabo za čas, ko ga stranka preživi v salonu.
Dezinfekcijski predpražnik na vhodu omogoči hitro razkuževanje podplatov s pomočjo hladne dezinfekcije, ki ne zmoči čevljev.
Krog se zaključi z napravami za parno sterilizacijo površin in razkuževanja zraka. 

NAHRBTNI VIZIR ZA FRIZERJA
Vizir iz prozorne plastike je ustvarjen za frizerje. Je ergonomske oblike in se ga namesti kot nahrbtnik, zato omogoča prosto gibanje in obenem fizično ločuje frizerja od strankine glave, ki je tako popolnoma zaščitena pred okužbami.
salon-prihodnosti-vizir
STERILIZATOR NA VOZIČKU ZA RAZKUŽEVANJE PRIPOMOČKOV
Sterilizator razkužuje pripomočke s pomočjo UV-C žarkov in z razprševanjem tekočih razkužil na osnovi kvaternih soli, zato so delovni pripomočki popolnoma razkuženi. Ta "hladna" tehnologija je posebej namenjena razkuževanju v salonu, kjer ni avtoklava.
Napravo se lahko namesti na voziček ali položi na različne delovne površine. 
salon-prihodnosti-sterilizator-2 

ČISTILEC PROSTOROV TOTEM  
Inovativni čistilec Totem Ozone free je idealen za popolno dezinfekcijo prostorov. Deluje neprekinjeno prek celega dne. Od spodaj navzgor posesa nečiste molekule, kot so bakterije, virusi, glive in spore. Notranja UV-C tehnologija uniči DNK škodljivih zunanjih dejavnikov, prepreči njihovo razmnoževanje in širjenje. Naprava očiščen mrzel zrak ponovno vrne v prostor in ga naredi 100% safe.
Neprestana dezinfekcija zagotavlja 24-urno zaščito v salonu in ohranja število mikroorganizmov vedno pod nadzorom (za razliko od enkratnih dezinfekcij ali razkuževanj samo izven delovnega časa). Prednost Totema je, da ne proizvaja ozona. Zato je razkuževanje varno za osebje v salonu.  
Totem UV: za enostavno, hitro in varno dezinfekcijo.  
Tehnične značilnosti
•    Visokoenergetske UV-C OZONE FREE sterilizacijske žarnice (sevanje 254 nm)      
•    Notranja komora iz poliranega nerjavečega jekla s protibakterijskim učinkom
•    Sprednje ohišje iz prašno lakiranega aluminija
•    Lahko se uporablja v prisotnosti ljudi 24 ur na dan
•    Odprtina za nadzor žarnice
•    Vsi uporabljeni materiali so bili preizkušeni in vzdržijo visoke stopnje sevanja UV-C.  

salon-prihodnosti-razkuzevanje
IMG 3066
PARNI STERILIZATOR
Prenosna naprava, ki proizvaja paro na 100°C, namenjena razkuževanju vseh površin in materialov, ki jih ni mogoče kemično razkužiti. Sterilizator je priročen in enostaven za uporabo, zato je odličen pripomoček za razkuževanje stolov takoj po vsaki opravljeni storitvi. 
salon-prihodnosti-parni-sterilizator

 

Informacije in naročila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu: 041 632 067