trimuzijat logo

Celovita podpora pri razvoju frizerskih salonov – že od leta 1993.

kemon logo akademija-trimuzijat facebook-icon

Vapomist & Igloo od Maletti , Nova storitev z paro v frizerskem salonu!

Za dodatne informacije pokličite na 05 39 54 280 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

logo-maletti thumb katalog MALETTI NOVEMBER 2020 

JESEN JE DRUGA POMLAD .....

KO NAJBOLJŠE PONUDBE ZASVETIJO

pdfZa ogled promocije kliknite TUKAJ ali na sličico desno >>
(datoteka pdf, velikost 7MB)

RAZSTAVNI PROSTOR frizerske opreme:
Studio za Frizerje Trimužijat
GRC Zapolje, Ind. cona Zapolje III/5, 1370 Logatec

Ogledi po dogovoru na tel.:
041 632 067 ali 05 39 54 280
Možnost ogleda razstavnih prostorov na sedežu podjetja Maletti.

pdfZa ogled celotnega kataloga z jesensko promocijo kliknite TUKAJ >> (datoteka pdf, velikost 7MB)

Trajanje promocije do 31.1.2021.

Za dodatne informacije pokličite na 05 39 54 280 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

maletti nov20-3   maletti nov20-1 maletti nov20-2
Maletti-pomlad2020-1 maletti nov20-5 maletti nov20-6 maletti nov20-4
       

 

Umivalnik Eden, nov iz zaloge, črn skay.

Cena: redna cena : 8.137€ + ddv =  9.927€ / popust 20%, 6.509,00 € + ddv = 7.940,00 €

umivalnik-eden-4 maletti-eden-crn

umivalnik-eden-3Vapomist (parnik) + Igloo = Business

Vsi vemo, da para koristi lasem in lasišču. To so dokazale tudi študije, ki jih je Maletti opravil v sodelovanju s prof. Bianco Mario Piraccini, dermatologinjo in profesorico na Oddelku za specialistično, diagnostično in eksperimentalno medicino Univerze v Bologni.

Tudi priznani saloni, ki že nekaj časa eksperimentirajo z Eden in barvami na zeliščni osnovi so ugotovili, da se s paro čas delovanja zmanjša za najmanj 20%. Zakaj ne bi torej izkoristili tako pomembne dodane vrednosti za vaš salon?

Naj vas cena ne prestraši in naj vas ne skrbi, da ste pravkar nabavili drug model umivalnika: za vas imamo rešitev! Najamete lahko umivalnik s stolom Eden, revolucionarni Eden Plus in tudi Vapomist ter Igloo, ki vam bodo omogočili uporabo pare na vseh umivalnikih Maletti.

Informacije in naročila na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali na tel. 041 632 067

maletti-eden-1 maletti-eden-4 maletti-eden-5
maletti-eden-7 maletti-eden-8 maletti-eden-9
     

Actyva-Cute-Sana-Gel-BaseActyva Cute Sana Gel Base zmagovalec v kategoriji Hair Product na podelitvi nagrad Cosmoprof Asia Awards 2019
Inovativni izdelek, ki je bil septembra vključen v prenovljeno linijo Specifici Cute, je bil izbran med več kot 600 kandidati.

Actyva Cute Sana Gel Base je prejel prvo nagrado v kategoriji Hair Product na podelitvi nagrad Cosmoprof Asia Awards, ki se je odvijala v Hong Kongu in tako prehitel več kot 600 kandidatov.
Izdelek je bil lansiran na trg letos septembra kot del obnovljene linije Actyva, ki je namenjena težavam lasišča. Formula je 95% naravnega izvora, obogatena z Velian Complexom (Kemonova patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne pasje kamilice) in sokom vinske trte, ki je znan po prebiotičnem delovanju. Novi tretma nahrani in stimulira celice na lasišču, poskrbi za elastičnost in navlaženost lasišča ter pozitivno vpliva na našo naravno mikrofloro. Cute Sana Gel Base je mogoče zmešati s koncentrati Specifici scalp care. Vsak koncentrat je posebej razvit za lajšanje specifičnih težav na lasišču, zato so tretmaji prilagojeni točno določenemu stanju lasišča, kot je na primer suho lasišče, prhljaj, prekomerno izločanje loja in preobčutljivost.

Dogodek Cosmoprof Asia Awards je namenjen podelitvi priznanj za najbolj inovativne izdelke in podjetja na trgu in je najprestižnejše lepotno tekmovanje v Aziji. Letošnjo žirijo je sestavljalo 22 strokovnjakov s področja frizerstva in svetovno priznanih posameznikov v sodelovanju z 10 azijskimi in mednarodnimi medijskimi partnerji. Žiranti so ocenjevali blagovne znamke na splošno, osredotočili so se na učinkovitost komunikacije, trženja in predstavitvenih kampanj na družabnih omrežjih ter na prezentacijo embalaže/izdelka. Poleg tega so upoštevali tudi kakšne koristi ima lansiranje produktov za uporabnike in ali so podane zahteve pravilno izpolnjene.
Actyva-Cute-Sana-Gel-Base-award2

Felice Fratini, direktor mednarodne prodaje - Annamaria Lipparoni,
vodja produktov Kemon Group - EnricoZannini, generalni direktor Bologna Fiere Cosmoprof

Inovativni izdelek, ki je bil septembra vključen v obnovljeno linijo Specifici Cute, je uvrščen med 4 finaliste v kategoriji Hair Product


Actyva Cute Sana Gel Base je uvrščen med finaliste v kategoriji Hair Product na podelitvi nagrad Cosmoprof Asia Awards. Septembra je bil lansiran na trg kot del prenovljene linije Actyva Specifici Cute. Formula je 95% naravnega izvora, obogatena z Velian Complexom (Kemonova patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne pasje kamilice) in sokom vinske trte, ki je znan po prebiotičnem delovanju. Novi tretma nahrani in stimulira celice na lasišču, poskrbi za elastičnost in navlaženost lasišča ter pozitivno vpliva na našo naravno mikrofloro. Cute Sana Gel Base se lahko zmeša s koncentrati Specifici scalp care. Vsak koncentrat je namenjen lajšanju specifičnih težav na lasišču, zato so tretmaji prilagojeni točno določenemu stanju lasišča, kot je na primer suho lasišče, prhljaj, prekomerno izločanje loja in preobčutljivost. Klinične študije so dokazale učinkovitost tretmajev.

Na prireditvi Cosmoprof Asia Awards bodo priznanja prejela najboljša podjetja in najzanimivejše blagovne znamke ter izdelki. Letošnjo žirijo sestavljajo strokovnjaki s področja frizerstva in vplivne osebnosti na svetovni ravni. Počastili bodo napredne inovacije in lepoto. Žiranti bodo ocenjevali blagovne znamke na splošno, osredotočili se bodo na učinkovitost komunikacije, trženja in kampanj na družabnih omrežjih ter na predstavitev embalaže/blagovne znamke. Upoštevali bodo tudi, kako lansiranje produktov koristi uporabnikom in ali izpolnjuje prave zahteve.

Prireditev, na kateri bodo proglašeni zmagovalci bo potekala 13. novembra v Konferenčnem in prireditvenem centru v Hong Kongu (HKCEC).

Actyva-Cute-Sana-Gel-Base-award

kemon-kidding-baner-sloZA NAJMLAJŠE

Otroška koža in lasje so še posebej občutljivi, zato jih moramo negovati s posebnimi izdelki.

Razvili smo linijo Kidding: izdelke za telo in lase, namenjene otrokom od 3 let dalje. Vsebujejo biološke aktivne snovi in do 93% sestavin naravnega izvora.

Izdelki Kidding imajo sladke sadne dišave brez 26 alergenov, ki najbolj povzrocajo preobcutljivost, zato so idealni za kožo najmlajših.

Izdelki linije so bili preizkušeni na obcutljivi koži.

velian-complex-logo

Preberite več o liniji KIDDING >>


know3 know3-ljubljana

KEMON KOLEKCIJA pomlad/poletje 2019

10. marec ob 13. uri
GRAND HOTEL UNION
Miklošičeva cesta 1, Ljubljana

 Več o dogodku TUKAJ >>>

letak-lea-slika-ja-ja-ja

 
lea-sirk-nov18

Barva in pričeska: Akademija Trimužijat:

Fotografija: Ana

Barve Kemon: Lunex color full

oglas revija_salon_september_2018-1Cramerbarve za lase z izjemno nežnim učinkom.

Svetlenje pramenov in udarcev sonca brez belila.

Nežnost na lasišču,
obstojnost odtenkov,
izjemen sijaj …
nove možnosti tehnik pramenov in svetlih odtenkov.

INFORMACIJE:

  • pri prodajnih zastopnikih Trimužijat,
  • na telefon: 05 / 395 42 80,
  • na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Združili smo velecvetni lučnik (Verbascum Densiflorum) laški smilj (Helxcrisum Italicum), lan (Linum Usitatissimum) in barvilno pasjo kamilico (Anthemys Tinctoria). Nastal je Velian Complex, patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov, ki je rezultat izčrpne znanstvene raziskave, v kateri so sodelovali Kemon, Vivacell Biotechnology (Denzlingen, Nemčija) in Univerza v Ferrari. Opravljene študije so dokazale, da imajo »posebne mešanice izvlečkov velecvetnega lučnika, laškega smilja, lana in barvilne pasje kamilice, ki jih prideluje Kemon pomembne protivnetne, antibakterijske in antioksidantne lastnosti« in da ima patentirana mešanica Velian Complex močan sinergistični učinek, ki daje boljše rezultate kot posamezni izvlečki.

Velian Complex_-_Pieghevole_ARTTECH_SLO_web2-1

pdfKATALOG VILIAN COMPLEX (datoteka pdf, velikost191 kb)

ZBRALI SMO PRVI RAZRED KAKOVOSTI
VABLJENI NA FRIZERSKI FESTIVAL, KJER BODO NA OGLED NOVI MODELI!
maletti-okt2018-1 

logo-maletti

RAZSTAVNI PROSTOR frizerske opreme:
Studio za Frizerje Trimužijat
GRC Zapolje, Ind. cona Zapolje III/5, 1370 Logatec

Ogledi po dogovoru na tel.:
041 632 067 ali 05 39 54 280
Možnost ogleda razstavnih prostorov na sedežu podjetja Maletti.

Akcijska ponudba vrhunske opreme za frizerske in bivske salone Maletti.

pdfKliknite TUKAJ za ogled akcijskega kataloga >>
(datoteka pdf, velikost 2,5MB)
maletti-akcija3-okt2018 maletti-akcija2-okt2018 maletti-akcija1-okt2018

Za informacije pokličite na 05 39 54 280 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Slike v akcujskem katalogu so na voljo le za ilustracijo. Maletti skupina si pridržuje pravico do sprememb izdelka brez predhodnega obvestila. Ponudba velja do 31/12/2018 - DDV, prevoz in montaža niso vključene v ceno. Cene se nanašajo na proizvode iz eko usnja tipa C v različnih barvah.

škarje-massugu-logo

Popust - 30 %

Kliknite na spodnji link za ogled letaka (datoteka pdf, velikost 760kB)

pdfPoletna akcija škarij MASSUGU

Akcijske cene škarij veljajo do razprodaje zalog !

INFORMACIJE  in  NAROČILA:  
pri svetovalcih prodaje Trimužijat, na tel.: 05 39 54 280 ali na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


UMIVALNIK-Eden-vabiloRevolucionarni umivalnik, ki omogoča veliko več !
PRVI in EDINI v Sloveniji !

NOVE in DRUGAČNE STORITVE usmerjene v RAZVOJ VAŠEGA SALONA !
PRIDITE in ga SPOZNAJTE na različnih lokacijah po Sloveniji !

pdfKliknite tukaj ali na sliko za ogled letaka

Umivalnik-Eden-Comfort-VAPORE

INFO in PRIJAVE:
pri svetovalcih prodaje Trimužijat, na tel.: 05 39 54 280 ali na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Pripravili smo katalog z barvnimi niansami iz kolekcije K-NOW#1 pomlad / poletje 2018.

thumb SKRIPTA-barv-modelov-Moda-K-NOW-pomlad-poletje-2018--barvne-FORMULE-1
Ogledate in prenesete si ga lahko s klikom na sliko ali s klikom na spodnjo povezavo
pdfSkripta barvnih nians iz kolekcije K-NOW#1 pomlad / poletje 2018 
(datoteka pdf, velikost 3,27 MB).

Za dodatne informacije pokličite na tel.: 05 39 54 280 ali nam pišite na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Sredi meseca oktobra je v prestolnici Slovenije potekalo pomembno srečanje svetovnih distributerjev in partnerjev italijanske kozmetike Kemon.

Interviju-Nocentini-KemonPodjetje Trimužijat, ki zastopa kozmetiko Kemon, si lahko v čast šteje tako pomembno gostovanje proizvajalca lasne kozmetike Kemon, ki spada med vodilne znamke lasne kozmetike v Italiji. V tem času smo imeli priložnost spoznati lastnika in direktorja družbe Kemon G. Giuliana Nocentinia. Oče podjetja Kemon si je vzel čas tudi za nas, nam predstavil podjetje, njihovo strategijo in dogodek sam.

Več si lahko preberete v intervjuju z g. Giulianom Nocentiniem s klikom na spodnjo povezavo:

pdfIntervju z g. Giulianom Nocentiniem - lastnikom podjetja Kemon

 

EDU-book-TitalianT-22 Izobraževalna knjiga "THE ITALIAN TOUCH #22"

EDUBOX  Moda Jesen / Zima 2017 /18


Edukacijski set s knjigo, revijo o modi in navodili po korakih.

 

INFORMACIJE in NAROČILA:

  • pri prodajnih zastopnikih Trimužijat,
  • na telefon: 05 / 395 42 80,
  • na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

DEZINFEKCIJA UMIVALNIKA MED ENO IN DRUGO STRANKO

dezinfekcijski-robcki

Prihaja čas velikega obiska frizerskih salonov. Prazniki pomenijo velik pretok strank v salonu hkrati pa manj časa za urejanje in čiščenje salona.


ANTISEPTIČNI ROBČKI

za HITRO dezinfekcijo ROK, ŠKARIJ, UMIVALNIKA, KOŽE, ORODJA, raznih PRIPOMOČKOV in za odstranjevanje nečistoč. 

Cena 9,00€ + DDV  (90 kom)

NAROČILA:

  • pri prodajnih zastopnikih Trimužijat in
  • na telefon 05 / 395 42 80